MYYNTI-, MARKKINOINTI- JA ALIHANKINTAVERKOSTOT

Menestyvän liiketoiminnan taustalla on aina osaava ja tehokas myynti. Taloudellisen taantuman aikana tämä erottaa selviytyjät. Yhtiömme tarjoaa asiakkailleen kustannustehokkaita markkinointiratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat tavoittaa oman potentiaalisen asiakaskuntansa ja kääntää nämä ostaviksi asiakkaiksi. 

LIIKETOIMINNAN SUUNNITTELU JA TESTAUS

Liiketoiminta lähtee hyvästä ja laaja-alaisesta liiketoimintasuunnitelmasta, jossa on huomioita yhtiön tulevaisuus, kasvu, liiketoimintaympäristön muutokset sekä tärkeimpänä myynnin toteutus. Useimmin yllätyksiä tulee juuri myynnin toteutus, koska muuttuvia tekijöitä on lukuisia. Easy Consulting auttaa testaamaan liiketoiminnan myyntipotentiaalin, ennen laajempaa skaalausta, jolloin toiminnan riskikartoitus saadaan täydennettyä.

EASY EMPLOYMENT – RAKENNUS, REKRYTOINTI- JA HENKILÖSTÖPALVELUT

Tarjoamme varmaa ja osaavaa rekrytointia sinulle, joka arvostat helppoutta.
– Me järjestämme työpaikkailmoitukset
– Hoidamme hakemusten purkamiset
– Haastattelemme kaikki potentiaaliset kandidaatit
– Hoidamme rekryn kokonaisuudessaan
– Valinnan jälkeen hoidamme kaikki palkkaukseen liittyvät velvoitteet
– Ja tietysti olemme työntekijän työnantaja, eli vastaamme kaikista työnantajavelvoitteista irtisanomisaikoineen ja sairauslomineen.

EASY ECONOMY – LASKUTUS- JA KIRJANPITOPALVELUT

Laskutus on kovaa työtä, joka vie helposti paljon aikaa ja resursseja, mutta vaatii vahvaa tarkkuutta liiketoiminnan vakiinnuttamiseksi. Easy Economy laskutuspalvelut tarjoaa avaimet-käteen-palveluna, tarkkaan raportoidun laskutuksen, karhuamisen ja perinnän. Saman katon alta saa myös kokonaisvaltaisen kirjanpidon yrityksille ja yhdistyksille.

EASY PUBLISHING – JULKAISUTOIMINTA

Autamme teitä yritystoiminnan myynti-, markkinointi- ja kroniikka- ja työllisyysjulkaisujen laadinnassa, julkaisussa sekä jakelussa, mutta myös julkaisun markkinoinnissa.

REKLAMAATIOIDEN KÄSITTELY

Tyytyväinen asiakas on kauaskantoisen liiketoiminnan tärkein yksittäinen tekijä. Joskus asiakkuus kohtaa kuitenkin pettymyksiä, mutta nämä tulee hoitaa äärimmäisellä ammattitaidolla. Ammattitaitoisesti hoidettu reklamaatio poistaa pettymyksen niin asiakkaalta kuin yritykseltäkin. Usein myös ammattitaidon omaava reklamaation käsittelijä kokee vahvaa onnistumista. Tämä on omiaan luomaan pitkäjänteistä ja kestävää liiketoimintaa.

Reklamaatioiden käsittelypalvelumme tarjoaa tehokasta ja ammattitaitoista reklamaatioiden käsittelyä ja reklamaatioiden käsittelykoulutusta. Reklamaatioiden käsittelypalvelu ja reklamaatioiden käsittelykoulutukset ovat paras ja taloudellisesti kannattavin tapa lisätä yrityksesi asiakastyytyväisyyttä. Kysy reklamaatiopalveluistamme lisää!